Wasvoorschriften en onderhoud

Wasvoorschriften en onderhoud van het haarwerk

 

Nazorg vinden wij ontzettend belangrijk. Niets is vervelender dan dat u na een tijdje niet meer tevreden bent met uw haarwerk. Dit kan zijn doordat het haarwerk niet goed zit of dat u nog informatie nodig heeft over het gebruik van uw haarwerk. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag met uw problemen.

Om uw haarwerk op de beste manier te verzorgen zijn er een aantal stappen die u kunt doorlopen. Deze stappen zijn geschikt voor zowel synthetisch haar, als echt haar.

  1. Was uw haarwerk met een shampoo volgens de gebruiksaanwijzing op de flacon. Verkrijgbaar in onze winkel.  Doe 2 dopjes shampoo in 1 liter koud tot lauw water. Leg het haarwerk  erin en laat deze 15-20 minuten inweken. Daarna afspoelen met koud of lauw water.
  2. Gebruik daarna een pruiken balsem, volgens de voorschriften op de verpakking. Deze balsem is ook verkrijgbaar in onze winkel. Doe 2 dopjes shampoo in 1 liter lauw water en laat het goed oplossen. Leg de haarwerk er 2 minuten in.
  3. Laat het haarwerk drogen op natuurlijke wijze, zonder gebruik te maken van een directe warmte bron. Bij voorkeur op een speciale standaard waardoor er  lucht doorheen en  onderdoor kan ventileren.
  4. Als het haarwerk droog is kunt u deze op een kop plaatsen . Indien nodig kunt u het haarwerk met een borstel modelleren. Dit kan alleen als het haarwerk echt droog is.

Onderhoud

 

Haarwerk van kunstvezel kunnen niet geverfd worden . Bij haarwerk van kunstvezel komt na wassen de krul of de slagen vanzelf terug. Maak in geen geval gebruik van en (krul)tang, tenzij bij het haarwerk aangegeven wordt dat dit mogelijk is. Zorg hierbij ervoor dat de maximale temperatuur niet overschreden wordt!

Haarwerk van echt haar behandelen als echt haar. Hier is verven en het gebruik maken van een krultang wel mogelijk.

Graag een haarwerk kiezen vanuit huis?

Bekijk dan snel ons Haarwerk assortiment!

Ons Haarwerk assortiment kunt u vinden via deze link:  Haarwerk Assortiment

Heeft U al een Haarwerk en wilt u verzorgingsproducten aanschaffen om uw haarwerk te wassen en onderhouden? -> Kom dan langs in onze Salon! Wij verkopen diverse verzorgingsproducten die u kunt gebruiken voor uw haar en haarwerk.