The Health Chair

U kunt vanaf nu ook bij ons terecht voor een massage behandeling!

 

Met onze speciale Healthcare Massage Matras van HHP (Home Health Procucts), genaamd de ANDUMEDIC 3, is dit mogelijk! De Health Chair (zoals wij het graag noemen) is een gecertificeerd medisch product dat oorspronkelijk bedoeld was voor klinische toepassingen om pijnpatiënten op een natuurlijke manier te verlichten en herstellen. Zo kan de Health Chair uw persoonlijk welzijn bevorderen. Deze massage methode is geschikt voor thuis gebruik en wordt door vele artsen en fysiotherapeuten gebruikt!

De massages helpen voor:

Het verlichten van Pijn
Het herstel van krachten (Recuperatie)
Het verbeteren en behouden van uw Welzijn

Voor wie is de Health Chair bedoeld?

 

De HHP Health Care massage matrastafel is voor iedereen te gebruiken en voor verschillende doeleinden geschikt. Het matras is origineel ontworpen voor de zorg, maar is ook geschikt voor  als beauty doeleinden en voor preventief gebruik. De health Chair (zoals wij het matras graag noemen) is vooral goed voor de hieronder genoemde resultaten:

1. Voor degenen die meer mobiliteit en pijnverlichting wensen

 • Chronische pijn veroorzaakt door erge rug- en nekklachten, fibromyalgie, artritis, hernia en andere chronische klachten te verminderen.
 • Uw bewegingsbereik te vergroten en uw algemene mobiliteit te verbeteren.
 • Spierspanning te verminderen.
 • Pijn te beperken door preventief gebruik

2. Voor degenen die hun sportprestatie en intensieve fysieke activiteiten willen verbeteren

 • Uw warming-up procedure te verbeteren voor het sporten of uitvoeren van intensieve fysieke activiteiten.
 • Uw prestatie te verbeteren en uw uithoudingsvermogen te verhogen.
 • Uw herstel te versnellen.

3. Voor wie op zoek is naar manieren om vochtafdrijving te bevorderen en het lichaamsgewicht te beheersen

 • Perifere waterretentie en de ongewenste zwelling in de benen, enkels, handen, voeten en buik te verminderen.
 • Lichaamsgewicht onder controle te houden door te helpen met water verliezen
 • Het “jojo” effect te vermijden wanneer je stopt met je dieet of het minder streng opvolgt.
 • Cellulitis te verminderen.
 • De tekenen van verouderen te verminderen.

Uw voordelen:

[icon_box icon=”basic-bolt” icon_style=”outlined” title=”Meer vitaliteit door verse energie”][/icon_box]
[icon_box icon=”basic-star” icon_style=”outlined” title=”Wellness voor het hele lichaam”][/icon_box]
[icon_box icon=”arrows-rotate” icon_style=”outlined” title=”Sneller herstel na lichamelijke inspanning”][/icon_box]
[icon_box icon=”basic-heart” icon_style=”outlined” title=”Pijnverlichting op natuurlijke basis”][/icon_box]
[icon_box icon=”weather-moon” icon_style=”outlined” title=”Ontspannend voor lichaam en geest”][/icon_box]

Hoe werkt de Health Chair?

De Health Chair is een duits product. Een 3d voorstelling van de massage tafel.

De Health Chair (ANDUMEDIC® 3) beschikt in totaal over 6 basis- en 14 medische programma’s. De intensiteitsniveaus van de motoren en de infraroodelementen zijn voorgeprogrammeerd. Maar de intensiteit kan ook binnen elk afzonderlijk programma aangepast of uitgeschakeld worden.

Een massagebehandeling duurt gemiddeld 30 min. Een behandeling bestaat altijd uit een voorprogramma en hoofdprogramma, deze duren samen gemiddeld 20 min. Voor en na uw massage zal u water of een thee naar keuze ontvangen. Zo blijft u goed gehydrateerd! U kunt aanvullende programma’s kiezen naast uw standaard voor- en hoofdprogramma voor een kleine bijbetaling. Pijnverlichting reeds na 15 min.

Enkele van de Programma’s van de Health Chair die u kunt kiezen bij ons in de salon:

 • Programma 2 – Verlicht spierpijn en spierkrampen: Voor het spierstelsel en de rug
 • Programma 3 – Stimuleert de lymfestroom en prikkelt zodoende ook de ontgifting en ontzuring: Voor ontzuring en ontgifting
 • Programma 6 – Via massage van de afzonderlijke punten wordt het volledige lichaam gestimuleerd: Voor stimulatie van de voetreflexologische zones
 • Programma 8 – Het programma verlicht chronische rugpijn ter hoogte van de lendenen, als ook ischias: Voor chronische rugpijn
 • Programma 10 – Kan helpen gewrichtspijnen bij artritis en reuma te verlichten: Bij pijn ten gevolge van artritis, reuma, artrose en osteoporose
 • Programma 15 –  Vermindert spierpijn en krampen te gevolge van fibromyalgie: Bij pijn ten gevolge van fibromyalgie
 • Programma 16 – Stimuleert, ondersteunt en revitaliseert uw bloedsomloop: Bij klachten te wijten aan doorbloedingsstoringen
 • Programma 18 – Bevordert diepgaande ontspanning en stimuleert de nodige energieproductie voor een gezond slaap-waakritme: Voor een evenwichtige slaap en stressafbouw

Pijnverlichting reeds na 15 min

Infraroodwarmte

 

Infraroodwarmte is een beproefd therapeutisch middel voor pijnverlichting en regeneratie. De 6 performante infraroodwarmtesensoren zorgen voor een fijne en diepe ontspanning. Warmte kan het genezingsproces begunstigen, omdat de bloedvaten verwijden. Op die manier neemt de doorbloeding toe en wordt de toevoer van voedingsstoffen naar het celweefsel geactiveerd. Bovendien zorgt het aangename warmte-effect voor een oplossing van diepgewortelde pijnlijke spierspanningen.

Vooral bij ontstekingen kan infraroodwarmte dankzij betere doorbloeding de afvoer van ontstekingssubstanties bevorderen.

 • Medisch infrarood-nekkussen – De twee infrarood warmtebronnen hebben dankzij hun warmte-inwerking een weldoenend effect op spierspanningen in de nekzone.
 • Medisch infrarood-rugkussen – Het flexibel draagbare infrarood-kussen biedt drie warmte-intensiteiten en als extra toebehoren een „flikkerlicht“. Dit bevordert pijnverlichting in de rugzone.
 • BELT ANDULLATOR – Met twee extra andullatiemotoren versterkt de BELT ANDULLATOR de impulsen aan buik en romp. De weldoende vibraties dringen zo dieper in het lichaam binnen.
 • Voetreflexologie – Door gerichte stimulering van de voetreflexologische zones is het mogelijk in te werken op de hiermee in verbinding staande organen en lichaamsweefsels.

Geniet van de voordelen! (Klik hier)

Goed voor uw mentale en fysieke staat!

Profiteer bij ons in de winkel van de voordelen van de Health Chair! Kom gerust langs MET of ZONDER afspraak!

 

BINNENKORT: Strippenkaarten voor de Health Chair massagebehandeling. U kun met de strippenkaart besparen op de totale prijs van uw gekozen aantal massagebehandelingen!